Paustian Consulting

Benchmark

Måtteservice

Størrelse Antal Vask pr. år
xx,xx

Baggrund

Måtteservice er en servicelinie, som indgår i de fleste FM set-ups. Som altid er det vigtigt at sikre, at serviceniveau og behov matches, så den overordnede forretningsstrategi understøttes, og det kan selvfølgelig være en opgave i sig selv.

Bæredygtighed

Hvornår har du sidst vurderet dit behov? Hvorfor bruge måtteservice? Uden måtter skaber man, ofte, negativ indflydelse på de løbende rengøringsomkostninger. Med en fast standardløsning, sker det, at man om sommeren eller i andre perioder med mindre behov, får leveret og vasket flere måtter end nødvendigt. Alt i alt handler det om at købe det man har brug for, hverken mere eller mindre. Det er selvfølgelig en del af den effektive FM-funktion at optimere dette.

Økonomi

Når serviceleverance og behov matcher, skal man naturligvis også optimere sine enhedspriser og sikre fleksibiliteten i sine aftaler.

Paustian Consulting har stor erfaring, også med den lille del af FM, som udgøres af bl.a. måtteservice. Vore kunder finder typisk, at deres set-up kan optimeres yderligere – selv når leverance og behov allerede matcher.

Agilitet

Vi anbefaler for øvrigt altid at undgå opsigelsesvarsler over 3 md. på serviceaftaler for måtter. Flexibilitet er centralt for, at du som kunde, kan holde dig i førersædet.

Indtast dine nøgleparametre for måtter ovenfor og se vores benchmark-pris.